Arco Real Estate vahetas juhti

Arco Vara juhatuse esimees Tarmo Sild vahetab välja Arco Real Estate’i juhi. 1. veebruaril hakkab Arco Real Estate’i juhtima Mart Saa asemel ettevõtte senine Tallinna elamispindade osakonna juhataja Maia Daljajev - eesmärk kaata paremini maaklereid ja hindajaid.

“Arco Vara tervikuna tuleb stabiliseerida ja restruktureerida 2013. aasta esimese poole jooksul. Lisaks peame juba praegu vaatama tulevikku ning käivitama igas riigis lõimitud tootmisprotsessi, kus kinnisvaratoodete ettevalmistamisel ja müügil kasutatakse ära kogu meie kontserni oskusteave, ideed ja andmed ning suurendatakse üksustevahelist koostööd. Märksõnad on meeskonna innovatsioon ja inspiratsioon,” kommenteeris Arco Vara juhatuse esimees Tarmo Sild juhivahetust.

Silla hinnangul on Maia Daljajevil olemas kõik vajalikud isikuomadused ja kogemused, et Eesti maaklereid, hindajaid ja analüütikuid paremini kaasata ning hoida ka Arco Vara kui tuntud Eesti kinnisvara?rma nime.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed