19. detsember 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Konkurss „Aasta ehitusprojekt 2012“ tunnustab parimat projekteerijat

Eesti Projektbüroode Liit (EPBL) on välja kuulutanud konkursi 2012. aasta parima projekteerija tunnustamiseks. Konkursi eesmärgiks on leida ja esile tõsta ehitisi, mis on projekteeritud ja ehitatud hea ehitustava kohaselt.

EPBL-i sõnul soovitakse konkursiga kaasa aidata just projekteerimise kvaliteedi, projekteerimisettevõtjate maine ja tellijate teadlikkuse tõusule. Konkursile „Aasta ehitusprojekt 2012“ on oodatud kõik ehitised (sh hooned ja rajatised), mis on projekteeritud ja ehitatud Eesti ettevõtte poolt ning tellijale üle antud aastal 2012. Konkursile võivad töid esitada nii era- kui juriidilised isikud.

Konkursitöödes Hinnatakse projekti terviklikkust (esteetilist sobivust ümbritsevasse keskkonda, funktsionaalsust, ökonoomsust, objekti projekteerimise professionaalsust, kvaliteeti ja innovaatilisust ning teisi asjaolusid, mis konkreetse ehitise puhul lõpptarbija jaoks olulised on) ja realiseeritud lõpptulemust. Tunnustust leiab parim projekteerija.

Võitja kuulutatakse välja veebruari lõpus.

Konkursi tingimusi ja esituseks sobiva ankeedi saab alla laadida Eesti Projektbüroode Liidu (EPBL) koduleheküljelt aadressil www.epbl.ee. Ankeedile tuleb lisada objekti tutvustavat ning esitamist põhjendavat materjali (vabas vormis tekst A4 blanketil, plaanid, vaated, asendiplaan, fotod). Tööde esitamine lõpeb 31.01.2012.

Kirjalikke ettepanekuid kandidaatide kohta palume saata Eesti Projektbüroode Liitu (EPBL), aadressil Kalasadama 4, 10 415 TALLINN kuni 31.01.2012 e-kirja teel [email protected]

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785