29. november 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vaata, millised hooned said renoveerimiseks lisarahastust

Valitsus otsustas CO2 kvoodi müügist saadud raha eest täiendavalt renoveerida 24 hoonet. Ehitusuudised.ee toob välja loetelu

Tööde teostamise tähtaega pikendatakse järgmise aasta lõpuni ning lisatakse renoveeritavate hoonete nimekirja veel 10 hoonet:

1. Lääne-Viru Rakenduskõrgkooli katlamaja,

2. Rahvusooper Estonia hoone,3. Politsei – ja Piirivalveameti hoone Tallinnas Rahumäe teel,4. AS Hoolekandeteenused Koluvere Kodu hooned,5. Patendiameti hoone,6. Maksu- ja Tolliameti Narva hoone,7. Sipa Lasteaia hoone (Märjamaa Vallavalitsus),8. Valtu Spordimaja hoone (Kehtna Vallavalitsus),9. Kuressaare Raekoda (Kuressaare Linnavalitsus),10. Ulila Keskuse hoone (Puhja Vallavalitsus).

Mitsubishi Corporationiga sõlmitud lepingu alusel lisatakse renoveeritavate hoonete nimekirja 14 täiendavat objekti:

1. Eesti Draamateatri hoone,

2. Võru Kohtumaja,3. Põlva kohtu- ja politseimaja,4. Justiitsministeeriumi hoone,5. Võru politseimaja,6. Maksu- ja Tolliameti Viljandis asuv hoone,7. Õiguskantsleri kantselei hoone,8. AS Hoolekandeteenuste Sillamäe kodu,9. AS Hoolekandeteenuste Vägeva Turvakodu,10. Tallinna Vangla küttetorustik,11. Politsei- ja Piirivalveameti korrakaitseosakonna hooned,12. Riigikantselei hooned,13. Ahula lasteaed-algkool (Albu Vallavalitsus)14. Raeküla Vanakooli Keskus (Pärnu Linnavalitsus).

Eesti on siiani kokku sõlminud 21 kokkulepet erinevate riikide ja firmadega riigi lubatud heitkoguse ühikutega kauplemiseks. Kokku koos täna lisandunud hoonetega renoveeritakse saastekvoodi müügist saadud tulude eest 505 riigi ja kohalike omavalitsuste hoonet, neist 446 puhul on tööd juba lõpetatud.

Hoonete renoveerimist korraldab Riigi Kinnisvara Aktsiaselts koos renoveeritavate hoonete omanikega ning projektide elluviimise eest vastutab Rahandusministeerium.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785