20. november 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Colliers: vääruslikud hooned vanalinnas leidsid investorid

Colonna grupiga seotud investorid ostsid Tallinna Vanalinnas kinnistud Rataskaevu tn 2 ja Lai tn 6.

„Colonnaga seotud investorid peavad Eesti ärikinnisvara ja kogu kinnisvaraturgu jätkuvalt perspektiivseks ja atraktiivseks ning ajastust ostutehinguteks soodsaks. Colonna investorite plaanid investeeringuteks on pikaajalised ning kindlasti kasvab nende maht lähiaastatel Eestisse veel oluliselt,” kommenteeris ostu Colonna Kinnisvara juhatuse liige Marek Õunamägi.

Rataskaevu tn 2 on viiekorruseline äri- ja eluhoone üldpinnaga 1220 m2. Hoone rekonstrueeriti 1995. aastal ja on tänaseni heas seisukorras. Hoones asub muuhulgas Belgia Kuningriigi saatkond.Lai tn 6 on kolmekorrusline äri - ja eluhoone üldpinnaga 450 m2. Esimesel korrusel asub kvaliteetse valikuga vinoteek ning hubane restoran Vahemere köögiga. Teisel ja kolmandal korrusel asuvad üürikorterid.Colonna eesmärgiks on lähitulevikus oma tegevust oluliselt kasvatada nii ärikinnisvara portfelli olulise kasvatamise läbi kui enda arendusprojektide teostamise läbi.Colonna Kinnisvara vahendab peamiselt professionaalsete investorite kapitali paigutusi Eesti kinnisvaraprojektidesse.Colonna Kinnisvara porfellis on tänaseks enam kui kakskümmend erinevat kinnisvaraprojekti. Aktiivsem ostutehingute aeg on olnud alates 2010. aastast. Colonna põhitegevus hõlmab nii renditootlusega ärikinnisvara kui ka elamispindade arendusi. Colonna Kinnisvara meeskond on Eesti kinnisvaraturul tegutsenud alates 1998. aastast. 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785