2012. aasta maakler on Ardo Lepp

XI Rahvusvahelisel kinnisvarakonverentsil KINNISVARA 2012 kuulutati välja 2012. aasta parim maakler, kelleks sai DTZ Kinnisvaraeksperdi elamispindade osakonna juhataja Ardo Lepp.

Aasta Maakler 2012 Ardo Lepp omab töökogemust kinnisvara valdkonnad alates 1999. aastast. DTZ Kinnisvaraeksperdis töötab Lepp alates 2011.a. oktoobrist elamispindade osakonna juhatajana. Maakleritöös on Lepp tegelenud peamiselt elukondliku kinnisvara müügi, üüri ja vahendamisega.

Lepp on Eesti Kinnisvaramaaklerite koja liige alates 2000. aastast. Sama organisatsiooni aukohtu asendusliige oli ta aastatel 2008-2012. Alates 2010. aastast kuulub ta Eesti Kinnisvaramaaklerite Koja juhatusse, kus vastutab kinnisvaramaaklerite koolituse ja kutse andmise eest.

Lepp on andnud suure panuse Eesti maaklerikutse viimisse Euroopa tasemele, olles Euroopa Liidu standardi "EVS-EN 15733:2010 Kinnisvaramaaklerite teenused. Nõuded kinnisvaramaaklerite teenuste pakkumisele" tõlkimise töögrupi juhiks.

Eesti Kinnisvaramaaklerite Koda valib igal aastal traditsiooniliselt enda liikmete seast välja kinnisvaramaakleri, kes väärib tunnustust ning nimetust AASTA MAAKLER. 2012 aasta

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed