FOTOD: Ehitusklubi teedelaboris

31. oktoobril võõrustas Ehitusuudised.ee ehitusklubi Tallinna Tehnikakõrgkooli (TKTK) teedelabori eestvedajad. Rajatud teedelabor on esimene omataoline, kus katsetatakse eelkõige kohalikke ehitusmaterjale.

Ehitusklubist võtsid osa teede-ehitusega ja ehitusmaterjalidega seotud ettevõtete juhid, insenerid ja projekteerijad. Ehitusklubis külastati Tallinnas TKTK juhitavat teedelaborit. Et teedelaborist on vähe räägitud, veel vähem külastatud, oli kõikidel klubis osalejatel võimalik näha, kus ning kuidas praegusel hetkel ehitusmaterjale katsetatakse. Huvi tunti erinevate konstruktsioonide katsetuste vastu ning võimalustest teedelaboris materjalide katsetamise vastu.

Teedelaborit eestvedav TKTK õppejõud Sven Sillamäe kutsus üles kõiki osalejaid ning ettevõtjaid kaasa lööma teedelabori arendamisel ning esitama ettepanekuid, kuidas saab kõrgkool olla kasulik ettevõtetele.

„Alati ei pea probleemilahendamine või uurimine olema rahaline. Oleme väga tänulikud, kui ettevõtted annavad meile lahendada reaalseid olemasolevaid või hiljuti esinenud probleeme. Saame neid probleeme anda lahendada oma parimatele tudengitele. Ehk sünnivad sellest uued lähenemised ja/või lahendused. See aitab kaasa kaasata tudengeid reaalse eluga juba varasemas faasis ning tulevikus ei ole tarvis hakata inimesi otsast peale koolitama. Kui neil on juba tudengina kogemus, millised probleemid esinevad teedeehituses, siis oskavad nad neid tulevikus kindlasti paremini lahendada,“ märkis Sillamäe.

Siit ka üleskutse: teedeehituse ettevõtted, olge aktiivsed esitama oma ettepanekuid!

Fotod toimunud ehitusklubist:

Galerii

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed