Tõhus energiaaudit annab arvestatava kokkuhoiu

OÜ PV Energia juhatuse liige Villu Pella  märkis praegu Tallinnas toimuval energiasäästu käsitleval Äripäeva seminaril, et energiasääst saab alguse juba ettevõtte äri- või tootmishoone projekteerimise ajal.

Õigesti teostatud energiaaudit võib anda tootmisettevõttele keskmiselt 23% suuruse soojusenergia kokkuhoiu, elektri ja vee puhul jäävad arvestuslikud säästuprotsendid 7 ja 11 vahele, kinnitas Villu Pella.

Tema sõnul on energiaaudit asjatundjate ja auditi tellinud ettevõtte koostöös läbi viidud hoonete ja tootmisprotsessi energia ja vee tarbimise põhjalik süsteemne analüüs ning tasuvate säästumeetmete ja tegevuste rakendamine. 

Loe pikemalt Äripäeva teemaveebist toostusuudised.ee (link otse artiklile).

Osale arutelus

  • Ain Alvela

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed