15. oktoober 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ehitusklubi teelaboris: Kuidas ehitada paremaid teid?

31. oktoobril kutsub Ehitusuudised.ee ja Tallinna Tehnikakõrgkool kõiki teedeehitusega seotud ettevõtteid teede katselaborisse. 

Aeg: 31. oktoober, kell 13.00 – 15.30

Koht: Tallinna Tehnikakõrgkool, Pärnu mnt 62 Tallinn

Mis toimub?

Ehitusklubi teelaboris: Kuidas ehitada paremaid teid?

Klubi hind registreerimisel kuni 30. oktoobrini 59.- eurot (+km) või kuni kohtade täitumiseni. (Osalejate arv on piiratud)

 

Ehitusklubisse on võimalik registreerida e-posti aadressil [email protected] või telefonil 667 0234.

Kes esinevad?

Ehitusklubis saavad sõna teedelabori asutajad ning eestvedajad Tallinna Tehnikakõrgkooli professor Priit Vilba ning Tallinna Tehnikakõrgkooli lektor Sven Sillamäe.

Juttu tuleb sellest, kuidas katsetatakse teede ehitamiseks kasutatavaid materjale ning konstruktsioone, kuidas saavad ettevõtted teha laboriga koostööd teede projekteerimise ning ettevalmistavas faasis. Labori eestvedajad näitavad, milliseid praktilisi väärtusi on võimalik saada enne tööde teostamist ning plaanimist. Selgitatakse, kuidas labor toimib ning milliseid materjale ja kuidas on võimalik neid katsetada. Ehitusklubis viiakse läbi ka päris katsetus, millele järgneb analüüs.

Lisaks tuleb juttu ehitussektoris tegutsevate ettevõtjate ja kõrgkooli koostöövõimalustest uute materjalide ja lahenduste väljatöötamisel teedeehituses.

Päevakava:

Kell 12.45 - 13.00 kogunemine Tallinna Tehnikakõrgkoolis

Kell 13.00 - 13.10 Ehitusklubi avasõnad                                 Sulev Senkel Ehitusuudised.ee projektijuhtKell 13.10 - 13.30 Millised on ettevõtjate ja kõrgkooli koostöövõimalused uute                                    materjalide ja lahenduste väljatöötamisel teedeehituses?                                 Priit Vilba, PhD, Tallinna Tehnikakõrgkool, professorKell 13.30 - 14.00 Uued suunad teedematerjalide valikul.                                 Sven Sillamäe, MSc, Tallinna Tehnikakõrgkool, lektorKell 14.00 - 14.10 PausKell 14.10 - 14.30 Liikumine teedelaborisseKell 14.30 - 15.15 Teedelabori tutvustamine ning                                 näidiskatsete läbiviimine ning analüüüs.                                 Priit Vilba, PhD, Tallinna Tehnikakõrgkool, professor                                 Sven Sillamäe, MSc, Tallinna Tehnikakõrgkool, lektorKell 15.15 - 15.30 Ehitusklubi kokkuvõte

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785