(Sisuturundus) CM: OÜ Reparo Ehitus võitis Lehola küla reoveepuhasti rekonstrueerimise riigihanke

Ligi 500 000-eurose maksumusega projekti ehitustööd valmivad lepingu kohaselt 2013. aasta aluses.

Septembris allkirjastasid AS Lahevesi ja OÜ Reparo Ehitus peatöövõtulepingu Keila vallas asuva Lehola küla reoveepuhasti rekonstrueerimistööde teostamiseks.

AS Lahevesi kuulutas Lehola küla reoveepuhasti ja reoveepumplate rekonstrueerimise hanke välja kevadel. Hange teostatakse SA Keskkonnainvesteeringute Keskuse kaasabil.

„Kuna lepingu sõlmimine toimus äsja, pole me veel jõudnud alltöövõtulepinguid sõlmida, kuid läbirääkimised ja ettevalmistustööd käivad,“ ütles OÜ Reparo Ehitus projektijuht Ülo Jaanisoo. „Reoveepuhasti ehitustööde valmimise tähtaeg on jaanuaris ning märtsis peame andma üle täitedokumentatsiooni ja kasutusloa taotluse.“

Üle 10 aasta põhiliselt sisetööde peatöövõtuga tegelenud OÜ Reparo Ehitus on viimastel aastatel jõuliselt laienenud ning asunud peatöövõtu meetodil teostama suuremahulisi üldehitus- ja infrastruktuuri projekte.

Ehitusfirma teeb pikaajalist koostööd mitmete tuntud ettevõtetega nii era- kui ka avalikust sektorist, sealhulgas on Reparo Ehituse klientideks OÜ BPT Varahaldus, AS Tallinna Vesi, AS Keila Vesi, Tallinna Küte, Kaitseministeerium, Kaitseväe Logistikakeskus, AS Eesti Post, OÜ FER Kinnisvara, AS Elisa Eesti. Kuigi 2002. aastal loodud Reparo Ehituse tegevus on keskendunud Eesti turule, on ettevõte teostanud objekte ka Norras, Itaalias ja Soomes.

Selle artikli ilmumist toetas OÜ Reparo Ehitus


Sisuturundus (ST) on oma kauba, teenuse või firma tutvustamine huvitavate lugude jutustamise kaudu. Vormilt sarnaneb ST kvaliteetsele meediale, mistõttu on väga oluline, et ST oleks lugeja või vaataja jaoks ühemõtteliselt eristatud. ST on uudne ja moodne turundusviis, mille puhul jagatakse klientidega ka infot, mis varem jäi vaid siseringi teada. ST teenib alati tellija turunduslikke eesmärke.

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed