Haabneeme staadion 10 000 euroga oksjonil

Harjumaa kohtutäitur Elin Vilippus müüb 17. septembril suulisel enampakkumisel Haabneeme staadioni hoonestusõiguse tähtajaga 50 aastat.

Varad.ee andmeil kuulus Viimsi vallas asuv sotsiaalmaa seni OÜ-le Maanurk. Kinnistu pindala on 21 001 ruutmeetrit, kinnisvaraobjekti alghind on 10 000 eurot. Enampakkumistel osaleda sooviv isik peab tasuma tagatisraha 10% müüdava vara alghinnast. Kui ostuhind ületab 12 700 eurot, peab suulise enampakkumise võitja tasuma kohe pärast enampakkumise lõppemist kümnendiku ostuhinnast, ülejäänud hind tuleb tasuda 15 päeva jooksul. Kui ostjaks on võlgnik, peab ta tasuma kohe kogu ostuhinna.

Hoonestusõigusega koormatud kinnisasja omanikuna on sisse kantud OÜ Viimsi Haldus, kellele on seatud reaalkoormatis rahalises väärtuses 1 298 000 krooni ehk 82 960 eurot. Samuti on seatud hüpoteek summas 20 miljonit krooni (1,28 mln eurot) OÜ Kentex Finance Eesti kasuks ning hüpoteek summas 2,5 miljonit krooni (159 800 eurot) ASi Nord Projekt kasuks.

Osale arutelus

  • Indrek Kald

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed