Vaata: mõisad investeeringuteks avatud

AS Hoolekandeteenused on välja kuulutanud kirjaliku enampakkumise viiele Eestimaa mõisale, mis on varasemalt tegutsenud hooldekodudena.

„Seoses erihooldekodude reorganiseerimisega müüb AS Hoolekandeteenused avalikul kirjalikul enampakkumisel Aavere, Mõisamaa, Ravila , Kernu ja Udriku hooldekodude kinnisvara ning Sõmera klubihoone Saaremaal,“ teatab AS Hoolekandeteenused oma kodulehel.

Kõige kallima alghinnaga on pakkumisel Harjumaal asuv Kernu mõis, mille alghinnaks on 305 000 eurot. 21,9 ha suurusel kinnistul asuva objekti juurde kuuluvad veel päevakeskus, 5 elamut, küün, laut, kasvuhoone, kuurid, garaaž-töökoda ja pumbamaja. Kõige madalama alghinnaga 20 000 eurot on enampakkumisel Sõmera klubihoone Saaremaal.

Kirjalik enampakkumine lõpeb 31. augustil


Galerii

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

november 2017

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Hilti otsib MÜÜGIESINDAJAID

Manpower OÜ

06. detsember 2017

Ehituse erilehed