FOTOD: maksu- ja tolliametnike uue maja sarikapidu

Ülemistele rajatavas kolmiktornis saab olema kokku ca 24 000 m² uut büroopinda, millest 11 650 m² saab 2013. aastal enda käsutusse hoone suurrentnik Maksu- ja Tolliamet. 

“Hoone valmimine toob ameti töötajad esmakordselt kaheksast eraldiasuvast hoonest ühe katuse alla, suurendab ühtsustunnet ning muudab kogu meie töö tõhusamaks,“ sõnas Maksu- ja Tolliameti peadirektor Marek Helm.

Technopolis Ülemiste juhatuse esimehe Gert Jostovi sõnul on kolmiktorni näol tegemist ühe suurima Tallinna büroohoonega. Kolmiktorni valmimine toob järgneva kahe aasta jooksul kaasa Targa Äri Linna kasvu 50% võrra ning muudab Targa Äri Linna Baltimaade suurimaks teadmistel põhinevaks majanduskeskkonnaks.

Galerii

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed