YIT Ehitus müüs osaluse Mehhatroonikumi büroohoones

AS YIT Ehitus AS ja Capital Mill allkirjastasid 26. juunil 2012 kokkuleppe, mille kohaselt müüs YIT Ehitus Capital Millile oma 90% -se osaluse büroohoonest Mehhatroonikum,  mis asub  Tallinna Teadus- ja ärilinnakus Tehnopol.

Mehhatroonikumi ehitustööd planeeritakse lõpetada augustis, 2012 aastal. Hoone on energiatõhus kuuekorruseline büroohoone, mis pakub sobivad ruume teaduse ja tootmisega tegelevatele rentnikele. Hoone üüri kogupind on pea 8300 m2.

Mehhatroonikumi põhirentnikuteks on AS Metrosert, Mehhatroonika Innovatsioonikeskus ja Eesti Patendiinfo Keskus. Tallinna Teadus- ja ärilinnakus Tehnopol, kus Mehhatroonikum asub, tegutseb täna üle 150 ettevõtte.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed