Brave Capital investeerib 100 miljonit eurot

Investeerimisfirma Brave Capitali juhitav Barensholm OÜ ostis Tallinna kesklinna Adamsoni ning Sakala tänavale kaks kinnistut. Ettevõte plaanib jätkata esimeses etapis investeeringuid 100 miljoni euro eest nii kinnisvarasse kui ka tegutsevatesse ettevõtetesse.

Brave Capitali juhatuse liikme Veljo Kuuse sõnul olid ostetud krundid enampakkumisel hea hinnaga ning arenevates piirkondades. “Ootame ühest küljest maa väärtuse tõusu koos kõrvalkruntidega, samuti on võimalik, et arendame ise edasi,” ütles Kuusk.

Kuuse sõnul lähitulevikus ostetud kruntidega täpsemaid plaane ei ole, kuid investeeringute plaanitakse jätkata. „Pakkumisi vaadates loodame, et meile sobivatest investeeringutest leiab meie portfellis sel aastal koha suurusjärgus ca 10 – 20 miljonit eurot vähemalt. Tallinn, Pärnu, Haapsalu kesklinna kinnisvarast,“ lisab Kuusk. Samuti ei plaanita piirduda ettevõtete puhul vaid Tallinnas asuvate firmadega.

Brave Capital on Eesti- ja väliskapitalil põhinev investeerimisfirma, mis tegeleb erinevate varade ja osaluste soetamise ning projektide finantseerimisega. Brave Capital kavatseb esimeses etapis investeerida nii kinnisvarasse kui tegutsevatesse ettevõtetesse ligikaudu 100 miljonit eurot.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed