Blumfeldt ja Favorte plaanivad Tallinna piirile tootmis- ja ärilinnakut

20,55 ha suurusele alale on kavandatud kuni neljakorruselised büroohooned kui ka kahekorruselised tootmishooned.

Planeeritavate kinnistute (Paldiski mnt 241, 241d ja 243a) omanikeks on OÜ Blumfeldt Investeeringud ja Osaühing Favorte. Planeeritav Paldiski maantee äärne maa-ala on valdavas osas paepealne tühermaa, kus hoonestus puudub. Mullakiht paepealsel on väga õhuke ning olemasolevate puistute seisukord on halb.

Maa-ala detailplaneering läheb kinnitamisele Tallinna linnavalitsusse ning peale vastuvõtmist korraldavad Tallinna Linnaplaneerimise Amet ja Haabersti Linnaosa Valitsus detailplaneeringu avaliku väljapaneku.

Detailplaneeringu realiseerimine tagab uute töökohtade lisandumise piirkonda. Kavandatud äri- ja tootmispiirkond jätkab Tähetorni tänava äärset tööstuspiirkonda ning väärtustab seda haljasalade ja jalakäijate liikumisteede kavandamisega. Keskkonnamõju strateegilise hindamise aruande kohaselt on alale optimaalse, tasakaalustatud ja keskkonnahoidliku hoonestuse ja tänavavõrgu rajamine koos rekreatsiooni- ja haljasaladega igati perspektiivikas.

Detailplaneeringu koostas osaühing R-Konsult.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed