28. mai 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lumanil kolmekordne palgatõus

Nordeconi aastakoosolekul kinnitati Nordeconi aasta tulemused ning tõsteti ettevõtte nõukogu liikmete tasusid.

Nordeconi majandusaasta kokku võttest teenis ettevõte eelmisel aastal 5 304 000 eurot puhaskahjumit. Kahjum otsustati katta eelmiste perioodide jaotamata kasumist, mida on kokku üle 10 miljoni euro. Kahjumi kattest ülejäänud osa jääb jaotamata ning samuti ei maksta välja aktsionäridele dividende ega tehta eraldisi reservkapitali.

Nordecon otsustas tõsta nõukogu esimehe Toomas Lumani kuutasu 1917 eurolt 5700 euroni kuus. Lisaks otsustati tagada nõukogu esimehele ja aseesimehele tööülesannete täitmiseks vajalikud vahendid (ametiauto, mobiiltelefon) ja katta nendega seotud kulud alates 01. jaanuarist 2012. a.Lisaks otsustati üldkoosolekul maksta alates 01. jaanuarist 2012. a nõukogu esimehele ja aseesimehele tulemustasu Nordecon AS-i konsolideeritud majandustulemuse alusel püstitatud majandusaasta eesmärkide täitmise eest vastavalt Nordecon AS-i juhatuse liikmele kehtestatud tulemustasu arvestamise ja maksmise põhimõtetele.Nordeconi kontsern hõlmab ettevõtteid, mis on keskendunud hoonete ja rajatiste ehitamise projektijuhtimisele ja peatöövõtule. Geograafiliselt tegutsevad kontserni ettevõtted täna Eestis, Ukrainas ja Soomes. Kontserni emaettevõte Nordecon AS on registreeritud ja asub Tallinnas, Eestis. Kontserni kuulub lisaks emaettevõttele üle 10 tütarettevõtte. Kontserni 2011. aasta konsolideeritud müügitulu oli 147,8 miljonit eurot. Nordeconi kontsern annab hetkel tööd üle 700 inimesele. Alates 18.05.2006 on emaettevõtte aktsiad noteeritud NASDAQ OMX Tallinna Börsi põhinimekirjas.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785