(Sisuturundus) CM: Ramirent laiendab haaret ja teenuseid

Ramirent Baltic ASi tegevdirektori Heiki Ontoni sõnul tegutseb Ramirent jätkuvalt selles suunas, et olla klientidele kättesaadav ning seetõttu laiendab firma oma rendipunktide võrgustikku üle Eesti.

„Nii avame juunis uue rendipunkti Haapsalus, aadressil Ehitajate tee 2a. Samuti oleme parema klienditeeninduse nimel viinud sobivamasse asukohta Rakvere, Jõhvi ning Viljandi rendipunktid. Proovime ajaga kaasas käia ning muuta meie klienditeenindussaalid, hooned ja territooriumid kaasaegsemaks ning kliendisõbralikumaks. Seda ikka selleks, et meid oleks lihtne leida ja mugav külastada. Nii saame pakkuda kõigile meie klientidele kvaliteetset ja kiiret teenindust. Samuti oleme sel aastal jätkanud investeerimist seadmete pargi laiendamisse ning uuendamisse, et hoida tasemel seadmete kvaliteeti ning sortimenti.

Ontoni sõnul on firma rõhunud tööriistade rentimise osas rõhunud laiemale valikule. „Meilt on võimalik rentida kõiki ehitamisel vajaminevaid seadmeid ning tööriistu lihtsamatest käsitööriistadest kuni 20-tonniste lintekskavaatoriteni välja,“ vastab Heiki Onton. „Oma vajadustele vastava tööriista peaks meilt leidma iga ehitusmees. Paljusid tööriistu ja seadmeid polegi otstarbekas endale soetada, kuna nende maksumus on suur, samas kasutatakse neid vaid ühe ehituse- või remondietapi juures. Rentida on tihtilugu soodsam ning võit rahas ja töökiiruses märkimisväärne.“

Ontoni märgib, et lisaks pakub Ramirent ehitusseadmetega seotud paigaldus-, transpordi-, operaatori-, projekteerimis- ning konsultatsiooniteenuseid.

Ramirent Baltic AS on suurim ehitusseadmete rendi- ning müügifirma Balti riikides, ettevõttel on 41 osakonda Baltikumis, sealhulgas 15 osakonda üle Eesti. Ramirent Baltic AS kuulub Helsingi börsil noteeritud Soome kontserni Ramirent PLC koosseisu. www.ramirent.ee

Sisuturundus (ST) on oma kauba, teenuse või firma tutvustamine huvitavate lugude jutustamise kaudu. Vormilt sarnaneb ST kvaliteetsele meediale, mistõttu on väga oluline, et ST oleks lugeja või vaataja jaoks ühemõtteliselt eristatud. ST on uudne ja moodne turundusviis, mille puhul jagatakse klientidega ka infot, mis varem jäi vaid siseringi teada. ST teenib alati tellija turunduslikke eesmärke.

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed