Skanska juht: majanduse riskikoht on turu väiksus

Skanska EMV AS juhatuse esimees Andres Aavik sõnas, et Eesti majanduse riskikoht on turu väiksus.

 “Kasvunumber iseenesest on ootuspärane. Majanduse riskikoht on endiselt meie turu väiksus, tarbijate vähene kindlustunne ja erinevate sektorite liiga suur sõltuvus naaberturgude arengutest,” rääkis Aavik. “Ehitussektorit mõjutab käesoleval aastal nii jätkuv sisendhindade tõus, CO2 kvoodimüügist rahastatud hangete rohkus ja Ühtekuuluvusfondi rahastatavate projektide jätkumine. Meie ettevõte keskendub oma põhitegevuste arendamisele ning arvestades majanduskeskkonna ebastabiilsust, pöörame järjest suuremat tähelepanu riskide hindamisele.”

Täna selgus, et Eesti majandus kasvas esimeses kvartalis eelmise aastaga võrreldes 3,9 %.

Osale arutelus

  • Laura Mallene

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed