Tõnis Pleksepp: teede ehitamisel ei piisa juristidest

Trev-2 Grupi juhatuse esimehe Tõnis Pleksepa sõnul on Arto Aasa ettepanek pisut ennatlik. „Tee-ehituse hanked on väga mahukad ning nõuavad väga paljude spetsialistide kaasamist. Teede ehitamisel ei piisa juristidest, vaid on vaja kaasata insenere ja spetsialiste,“ tõi Pleksepp välja.

„Maanteeametis on teedeehituse hangetega seotud väga paljud spetsialistid, kelle põhitegevus ei ole riigihangete korraldamine. See on pigem kaasnev kohustus,“ märgib Pleksepp

Pleksepp lisas, et hanke puhul on tähtis roll hanke juhtimisel, mis on väga pikk protsess. „Loomulikult on maanteeametil ette tulnud probleeme, kuid nendel on ka olnud omad põhjused. Alati saab asja parandada,“ hindas Pleksepp maanteeameti seniseid tulemusi.


Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed