16. aprill 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

LVM Kinnisvara ja Swedbank avasid kinnisvara sooduspakkumiste portaali

Vastavatud portaal koondab  soodustusi koondav kinnisvaraportaal sisaldab soodushindadega kinnisvarapakkumisi, mida on võimalik osta alates 10% omafinantseeringu ja tasuta kodukindlustusega 12 kuuks.

Alates tänasest, 16. aprillist, on klientidel võimalik kuni juuni lõpuni LVM Kinnisvara ja Swedbanki vahel sõlmitud koostöökokkuleppe raames soetada uus kodu väga headel tingimustel.

„Viimased aastad on toonud kinnisvaraturule stabiilsuse, mis võimaldab taaskord mõelda uue kodu soetamisele ning kevad on läbi aastate olnud uue kodu ostmiseks parim aeg,“ märkis LVM Kinnisvara juhatuse liige Andres Sutt.

„Meie 20 aastane koostöö ja omavaheline usaldus võimaldab täna astuda veel ühe sammu edasi. Nii saame meie ühistele klientidel kinnisvaraturul pakkuda uudset lahendust, mis tagab minimaalselt 1000€ ... 10000€ võrra soodsama kinnisvaratehingu,“ täiendas Swedbanki eralaenude osakonna juhataja Ago Samma.

LVM Kinnisvara on 1992. aastal asutatud kinnisvarafirma, kellel on esindused Tallinnas, Pärnus ja Kuressaares ning kelle teenuseid on kasutanud enam kui 20 000 klienti. Ettevõttel on hetkel müügis 1000 kinnisvaraobjekti.

Swedbank on Eesti turul suurim kodulaenude pakkuja, kellele on usaldanud oma kodu finantseerimise pea pool Eestis kodulaenu võtnud inimestest. Swedbank pakub laia teenuste võrku, väga head kättesaadavust ning ühte parimat internetipanka Eestis.

Uudse pakkumise ja kevadkampaania tingimuste kohta saab täiendavalt lugeda www.lvm.ee/swedbank

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785