Nordecon muudab juhatuse koosseisu

Seoses vajadusega tõhustada Nordeconi kontserni juhtimisstruktuuri ja täpsustada põhitegevuse juhtimist teeb Nordecon AS nõukogu esimees aprilli lõpul toimuval korralisel koosolekul nõukogule ettepaneku Nordecon AS juhatuse koosseisu muutmiseks.

Muudatuse ettepanek on seotud põhitegevuse juhtimise koondamisega seniselt kahelt juhatuse liikmelt ühele. Nõukogu esimehe otsuseettepaneku kohaselt kutsutakse tagasi seni hoonete valdkonda juhtinud juhatuse liige Marko Raudsik.

Alates 01.05.2012 hakkab Nordeconi kontserni põhitegevuse eest vastutama seni rajatiste valdkonda juhtinud juhatuse liige Erkki Suurorg. Teisi muudatusi juhatuse isikkoosseisus ja vastutusvaldkondades nõukogu esimehe ettepanekul plaanis teha pole

Müügi ja ehituse ettevalmistuse valdkonnas jätkab juhatuse liige Avo Ambur ja kontserni üldjuhtimise eest vastutab juhatuse esimees Jaano Vink.
Nordeconi kontserni eelmise aasta auditeerimata müügitulu oli ligikaudu 150 miljonit eurot.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed