Merko Ehitus võitis ligi 24 miljoni eurose lepingu

Täna sõlmiti ligi 24 miljoni eurone leping AS Merko Ehitus kontserni kuuluva ASi Merko Infra ja SA Põhja-Eesti Regionaalhaigla vahel leping Põhja-Eesti Regionaalhaigla Mustamäe D- ja C-korpuse, kahetasandilise parkla ning B-korpuse liftide ehitustöödeks.

Tööde käigus rekonstrueeritakse täielikult Põhja-Eesti Regionaalhaigla Mustamäe C- ja D-korpused, laiendatakse A- korpust, ehitatakse kahetasandiline parkla, paigaldatakse B-korpusesse uued liftid ja rekonstrueeritakse liftišahtid. Krundil rekonstrueeritakse kogu eespool toodud töödega kaasnev taristu ja pinnakatendid. Töid teostatakse ja valminud hooneosad võetakse kasutusse etapiviisiliselt. Tegu on töötavas haiglakompleksis teostatavate töödega, millega kaasneb palju tehnoloogilisi ja tööde organisatoorseid erinõudeid, et mitte häirida osutatavat tervishoiuteenust.

Lepingu maksumus on ligikaudu 23,87 miljonit eurot, millele lisandub käibemaks ning tööde üleandmise tähtaeg on 2015. aasta mai.

Merko Ehitus kontserni 2011. aasta müügitulu oli 219,3 mln eurot.

Osale arutelus

  • Raivo Sormunen

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed