2012 aasta suuremad teetööd selguvad kolmapäeval

7. märtsil avalikustab Maanteeamet selle aasta suurimad kavandatavad teetööd.

Suurimate teetööde tutvustamisel annab Maanteeameti peadirektor Tamur Tšäkko ülevaate kavandatavate teetööde rahastamisest. Täpsemalt tutvustab teetöid tänavusel hooajal Maanteeameti peadirektori asetäitja Märt Puust.

2011. aastal alustatud suurimad teetööd on Haljala liiklussõlm, mis peaks valmima sellel aastal, Luige liiklussõlm, Aruvalla-Kose teelõik ning Postijaama liiklussõlm Tartus. Viimase kolme valmimise tähtaeg on järgmine aasta. Eelmisel aasta oli teetöödeks ette nähtud 250,5 miljonit eurot, millest moodustas välisabiraha 83,5, investeeringud riigieelarvest 109,1 ning tegevuskulud 57,9 miljonit eurot.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed