Merko Ehitus andis kasumihoiatuse

Kinnisvara arendusprojektide perspektiivide ümberhindamisega Balti riikides viis Merko Ehitus läbi kontserni kinnistute väärtuse testi ja hindas 4,55 mln euro võrra alla varudes kajastatud kinnistuid ning 1,4 mln euro võrra alla pikaajaliste finantsinvesteeringute all kajastatud ühisprojektide kinnistuid.

Tehtud allahindlused mõjutavad ettevõtte 2011. aasta 12 kuu ja IV kvartali majandustulemusi kogusummas 5,95 mln eurot, millest 2,4 mln eurot on seotud Läti, 2,25 mln eurot Eesti ja 1,3 mln eurot Leedu kinnistute väärtuse allahindlusega. Kinnistute allahindlused ei mõjuta ettevõtte ehitustegevuse valdkonda.

Merko Ehitus avalikustab oma IV kvartali tulemused 22. veebruaril 2012 peale börsipäeva lõppu.

Merko Ehituse omakapital oli 30. septembri seisuga 117,05 mln eurot.

Ettevõtte aktsia hind langes täna 3,2 protsenti, 6,10 eurole.

Osale arutelus

  • Romet Kreek

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed