Tiit Kerem sai Skanska EMV juhatusse

Skanska EMV juhatusse kuulub aasta algusest lisaks Andres Aavikule ja Toomas Allele ka Tiit Kerem.

Tiit Kerem ühines Skanska EMV meeskonnaga eelmise aasta sügisel, mil alustas eritööde direktorina. Ta on lõpetanud TTÜ tööstus- ja tsiviilehituse eriala ning varasemalt on töötanud Hevecon OÜ-s, Riigi Kinnisvara AS-s ja Clik AS-s. Lisaks juhatuse liikme kohustustele vastutab Kerem edasi ka eritööde üksuse eest.

Skanska EMV AS on Skanska Oy tütarfirma, mis on Skanska esindus Eestis. Alates 2000. aastast Skanska kontserni kuulunud Skanswww.eestika EMV on üks Eesti suurimatest ehitusfirmadest, kus töötab hetkel 300 inimest.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed