13. jaanuar 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tootja otsib 63 000 euro eest uusi partnereid

Saint-Gobain otsib 63 000 eurose auhinnafondiga innovatsioonivõistlusega partnereid.

Saint-Gobain alustas neljandat ülemaailmset Innovatsioonivõistlust Nova Innovatsioon, millega otsib innovaatilisi ideid jätkusuutlike ehitusmaterjalide tootmiseks.

Rakesh Kapoor, Saint-Gobain Northboro Uuringute- ja arenduskeskuse ning NOVA Välisettevõtete osakonna direktor ütles, et firmad, mis on tasakaaluka arenguga, kasvamaks suuremaks ettevõtteks kuid kellel puuduvad enese piisava turundamise võimalused, saavad võistlusega eeliseid.

Urmas Truusa, Optimera Estonia AS (Ehituse ABC) ostudirektori sõnul võiks Eesti ettevõtetele olla oluline osaleda sellel võistlusel kolmel põhjusel:

1. Reaalne võimalus oma äritegevuse laiendamiseks. Kui mitte võistluse  võitjana, siis on lootus silma jääda oma toodete, tehnoloogia, idee, kontseptsiooniga; 2. Saadakse know-how eksportimiseks olulisi kogemusi; 3. Aitab luua pilti Eestist kui innovaatilisest ja hea ärikeskkonnaga riigist. Me ei ole ainult allhankemaa, mida suudame loomulikult samuti pakkuda, seejuures kõrge  euroopaliku kvaliteediga. Meil on tehnilist ja tehnoloogilist idee baasi.

NOVA Välisettevõtete meeskond, mis koosneb Saint-Gobain rahvusvahelistest esindajatest, kes otsivad ja hindavad alustavaid firmasid, leidmaks Saint-Gobainile uusi strateegilisi partnereid, autasustab esikoha väärilist 37 000, teist ning kolmandat kohta vastavalt 18 500 ja 7 400 euroga.

Võitjad saavad võimaluse hakata tegema koostööd NOVA meeskonnaga, uurimaks erinevaid koostöövõimalusi Saint-Gobainiga sellistes valdkondades nagu näiteks litsentseerimine, tootmine või äripartnerluse kokkulepped, omakapitali investeering või ühisettevõtted.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785