Ehitusuudistel ees suunamuutus

Äripäeva portaal ehitustuudised.ee muudab uuel aastal kontseptsiooni.

Äripäeva peatoimetaja Meelis Mandeli sõnul muutub uudisteveebide senine kontseptsioon ning toimetaja tööülesannete hulka hakkab kuuluma lisaks sisu koostamisele ka näiteks seminaride korraldamine ja oma toodete turundamine.

Seoses muudatustega ehitusuudised.ee töös lahkub Äripäevast ehituse ja kinnisvara valdkonna toimetaja Tea Taruste. Uue toimetaja selgumiseni vahendab lugejaile ehitusteemalisi uudiseid rubriigitoimetuse juht Rivo Sarapik.

Ehitusuudised soovivad lugejaile rahulikke jõule ja kordaminekuid uuel aastal! 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed