Leedo plaanib Nõmmele elamuehitust

Saaremaa ettevõtjale Vjatšeslav Leedole kuuluv kinnisvaraarendusfirma Compakt Kinnisvara plaanib rajada kaks korterelamut Nõmme keskusesse. 

Compakt Kinnisvara juhatuse liikme Martin Lemberi sõnul alustab ettevõte ehitustöödega pärast piisava koguse eelkokkulepete sõlmimist potentsiaalsete ostjatega. "Kui meil on sõlmitud valdav osa võlaõiguslikke lepinguid, siis lööme kopa maasse,“ sõnas Lember, kes usub, et turg on igati valmis, kuna uute elamispindade loomine Nõmmel on piiratud.

Kahte elamusse tuleb kokku 22 kahe- kuni neljatoalist korterit suurusvahemikus 50–105 ruutmeetrit, korterite hinnad algavad 95 000 eurost. Lemberi sõnul oli Compakt Kinnisvaral plaan arendusprojekt käivitada juba 2010. aasta kevadel, kuid kriisi haripunktis olid nii inimesed kui ka pangad uute elamispindade suhtes väga ettevaatlikud.

Elamute Coffee & Cognac arhitektideks on Hanno Grossschmidt ja Tomomi Hayashi arhitektuuribüroost HG Arhitektuur. Lemberi sõnul on projekteerimisel peetud silmas eesmärki ehitada võimalikult turvaline ja energiasäästlik elamispind.

 

 

 

 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

jaanuar/​veebruar 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Artekom otsib B2B MÜÜGISPETSIALISTI

M-Partner HR OÜ

05. märts 2018

Mapri Ehitus otsib EELARVESTAJAT

Mapri Ehitus OÜ

25. veebruar 2018

Bonava otsib ARENDUSE PROJEKTIJUHTI

Bonava Eesti OÜ

28. veebruar 2018

Ehituse erilehed