Jõhvil keeruline oma hooneid müüa

Jõhvi on ei looda oma viimaste hoonete müügiga suurt tulu teenida, küll aga kokku hoida nende ülalpidamiskuludelt. Vallavanema hinnangul oleks uuel omanikul mõistlik ehitised lammautada

Juba tükk aega ripub internetis kuulutus, kus Jõhvi müüb oma Tartu mnt 2 asuvat hoonet, milles on mõned rentnikud, ent suurem osa majast on tühi ja armetus seisus. Kuu aega tagasi kiitis volikogu heaks selle müügi ning vallavalitsus kuulutas välja kirjaliku enampakkumise, kus maja alghinnaks on 450 000 eurot, vahendab Põhjarannik. 

Sellel nädalal kiitsid neli volikogu komisjoni heaks vallavalitsuse kava panna müüki ka Sompa 5a asuv noortekeskuse hoone, mille müümisel vabaneks eelarves 32 000 eurot (pool miljonit krooni), mis praegu aastas kulub maja ülalpidamisele.

Kinnisvarafirma Ober-Haus maakler Merike Peepmaa ütles, et Jõhvis ei ole vanades hoonetes asuvate büroopindade järele nõudlust ning tema arvates pole Tartu maantee ega ka noortekeskuse hoonet mõtet tulevikus büroopindadena edasi hoida ja tuleks leida neile uus otstarve. Vallavanema Tauno Võhmari sõnul on uutel omanikel tema arvates mõistlik nii Tartu mnt 2 kui noortekeskuse hoone lammutada ning uued asemele ehitada.


 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

september 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed