Jõelähtme golfikülasid hakkab esindama Sotheby's

Jõelähtme Golfi Villade arendaja AS International Baltic Golfmarina ja Baltic Sotheby’s International Realty sõlmisid ekslusiivse müügiesinduslepingu.

Estonian Golf & Country Club (EGCC) Golf Resort'i  on vastavalt detailplaneeringule võimalik ehitada kuni 124 elu-ja puhkemaja, millest moodustub keset golfiväljakut 6 golfiküla. Projekteerimisse on kaasatud Eesti arhitektidest Emil Urbel, Andres Siim ning 3+1 Arhitektid ja  Kadarik Tüür Arhitektid.

Golfi Villade müügijuht Mark Shein usub, et läbi Baltic Sotheby’s International Realty partnervõrgustiku saab projekti tutvustada üle maailma.  "Potentsiaalseid kliente ootame lisaks koduturule eelkõige lähinaaberriikidest, kuid miks ka mitte kaugemalt," märkis ta.

Jõelähtmel asuv EGCC on üks üheksast ametlikust European Tour Properties väljakust Euroopas, mis annab võimaluse Eestis korraldada maailma tipptasemel golfivõistlusi. Tänavu valiti EGCC teistkordselt golfiajakirja Golf World poolt mandri-Euroopa 100 parima golfiväljaku hulka.

1976. aastal asutatud Sotheby International Realty võrku kuulub üle 11 900 müügikonsultandi 560 kontoris 42 riigis. Baltic Sotheby’s International Realty klientide ja partnerite hulka kuuluvad teiste seas privaatpangaduse kliendid, erinevate välisriikide saatkonnad ja Sotheby oksjonimaja.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

september 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed