Eesti-Läti piiril avati 3 miljoni euroga valminud teelõigud

Täna avati Eesti-Läti piiril Lilli, Ruijena ja Valmiera vahelisel teelõigul kahe riigi piiriülese koostöö raames ehitatud maanteelõigud, mille ehitus läks maksma 2 989 786 eurot.

85% sellest summast tuli Euroopa Liidu Regionaalarengu Fondist.

Eesti poolel rekonstrueeriti Karksi-Nuia, Lilli ja Eesti piiri vahelisel trassil 14 km jagu kruusateed, millele ehitati tolmuvaba kergkate. Läti poolel rekonstrueeriti Valmiera, Ruijena ja Eesti piiri vahelisel lõigul 14,2 km maanteed, millest 6,4 kilomeetril tehti asfalttee taastusremont ja 7,8 kilomeetril pandi ehitati kruusateele tolmuvaba kergkate.

Eesti-Läti piiriülese koostööprogrammi raames uuendati Karksi-Nuia ja Valmiera vahelisel maanteed ühtekokku 28 km ulatuses. Töid teostas rahvusvahelise vähempakkumise võitnud konsortsium, kuhu kuuluvad OÜ Valga Teed, OÜ Rapla Teed, OÜ Põlva Teed ja OÜ Kolm Teed.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed