Muhu pakkus välja valla arenduspiirkonnad

Muhu vald pani koduleheküljele üles tutvustuse viiest valla arenduspiirkonnast, mida soovitakse arendajatele välja pakkuda kohaliku ettevõtluskeskkonna parandamiseks.

Muhu vallavanema Raido Liitmäe sõnul näeb vald eelkõige Piiri küla piirkonna arendamist, kuna sinna on rajatud ka vajalikud kommunikatsioonid. “Oleme eeskätt pakkunud neid alasid, mille vastu on ka eelnevalt huvi olnud,” kinnitas vallavanem Meie Maale.

“Praegu näeme, et arendus neil kruntidel võiks toimida hoonestusõiguse kaudu, kuid samas on vald avatud läbirääkimisteks ja kõik sõltub konkreetsetest pakkumistest. Rasketööstust me siia lubada ei saa, aga miks mitte ei võiks Muhus olla väike elektroonikatööstus või mõni muu väiketootmine,” selgitas Liitmäe.


 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

september 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed