Mustamäel valmib 1300 ruutmeetrine siseturg

Oktoobri lõpus valmib Mustamäel Sütiste kaubanduskeskuses Eesti üks suuremaid, ligi 1300-ruutmeetrine siseturg.

Turu haldaja, Tore Kaubandus OÜ juhataja Peeter Tolmanni kinnitusel käivad Sütiste keskuses praegu ehitustööd, mille tulemusena kohandatakse hoone keldri- ja esimene korrus 60 000 euro eest turunõuetele vastavaks.

Kaubanduskeskuse omaniku, investeerimisfirma Brave Capital juhatuse liikme Veljo Kuuse sõnul on populaarsel keskusel oktoobrist uus ja sõbralikum kontseptsioon ning lihtsam nimi – Centrumi asemel Mustamäe Kodukeskus.

“Sõlmisime turuga lepingu viieks aastaks ja kui inimestele meeldib siin käia, siis kindlasti jätkame ka edaspidi,” ütles Kuusk ja lisas, et mõned keskuse praegused rentnikud saavad uued ruumid ning kõik jäävad majja edasi tegutsema, sealhulgas ka väga populaarne Humana esindus.

30 müügipunktiga siseturg, kus peamiselt hakkavad kauplema talupidajad ja kohalikud tootjad, avatakse 21. oktoobril.

Kokku on aadressil Sütiste tee 30 asuvas kaubanduskeskuses 4176 ruutmeetrit netopinda, millest uus siseturg moodustab 1271 ruutmeetrit.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

september 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed