Näpukas nurjas ehitushanke

Registritoimingutes tehtud vea ja ülemäära kõrgete pakkumiste tõttu kuulutas Kuressaare linnavalitsus Saaremaa ühisgümnaasiumi juurde kavandatava Saaremaa teadus- ja huvikooli keskkonnahariduskeskuse ehitustööde riigihanke kehtetuks.

Keskkonnahariduskeskuse ehitustööde riigihanke kuulutas linnavalitsus kehtetuks tehnilise vea tõttu – nimelt jäi hanke eest vastutaval isikul, SÜG-i haldusjuhil Aado Haandil,  riigihangete registrile esitatud hanketeatesse sisse viimata muudatus pakkumiste esitamise tähtaja pikendamise kohta. “Hiljem oleks see hankelepingu sõlmimisel kaasa toonud riigihangete seaduse rikkumise,” rääkis Kuressaare linnavalitsuse pressiesindaja Silver Saluri Saarte Häälele.

Lisaks olid kõik pakkumised liiga kallid, kinnitas SÜG-i direktor Viljar Aro, kelle sõnul loodetakse uuelt hankelt, mille linnavalitsus välja kuulutas, soodsamaid pakkumisi. Aro sõnul võib uus riigihange võtta aega üks kuu.

Rajatav Saaremaa teadus- ja huvikooli keskkonnahariduskeskus kujutab endast SÜG-i hoone 3-korruselist juurdeehitist, kuhu tulevad koosoleku- ja õpperuumid ning laborid. Projekti kogumaksumus on ligi 256 000 eurot, millest suurema osa annab Euroopa regionaalarengu fond.

 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

november 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed