Planeerimisameti juhiks Anu Hallik      

Tallinna Linnaplaneerimise Ameti (TLPA) juhataja ametikohale asub alates 3. oktoobrist Anu Hallik.

Linnavalitsus määras uue juhataja ametipalgaks 2359 eurot kuus ning kehtest ühekuulise katseaja, teatas Raepress.

Hallik on alates 2009. aastast Tallinna Linnavolikogu liige ja linnamajanduskomisjoni esimees. Komisjoni üks põhiline tööülesanne on planeeringute menetlemine. Seoses TLPA juhataja ametikohale nimetamisega lõpevad tema Tallinna Linnavolikogu liikme volitused enne tähtaega.

Hallik on lõpetanud Concordia Rahvusvahelise Ülikooli avalike suhete ja teabekorralduse erialal ning jätkab õpinguid Estonian Business Schoolis. Ta on töötanud Majandus- ja Kommunikatsiooniministeeriumi avalike suhete osakonna juhatajana ja BLRT Grupi kommunikatsioonidirektorina.

TLPA endine juht Toomas Õispuu vabastati ametist 4. augustil seoses vandeadvokaat Viktor Kaasikult pistisevõtmise süüdistusega. Pärast Õispuu ametist vabastamist kuni Halliku tööle asumiseni täidab linnaplaneerimise ameti juhi kohuseid Endrik Mänd.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

september 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed