Tallinna Kaubamaja kavandab Kuressaare veerde ärihooneid

Tallinna Kaubamaja kontserni kuuluv kinnisvarafirma Tallinna Kaubamaja Kinnisvara AS esitas sel nädalal Kaarma vallavalitsusele taotluse detailplaneeringu algatamiseks, et rajada Kuressaare linna serval asuvasse Sikassaarde kinnistule ärihooned.

Tallinna Kaubamaja Kinnisvara AS-i juhatuse liige Peeter Kütt ütles Saarte Häälele, et hetkel ei soovi ta teemat veel lähemalt lahata, kuna kõnealune detailplaneering on siiski alles algatamisjärgus. “Plaanidest on veel vara rääkida. Planeerimise käigus tehakse kindlaks, milline on avalik huvi ja millised kinnistu parimad kasutusvõimalused," rääkis ta. "Meil endil on arusaam loomulikult olemas ja huvi on meil samuti, mistõttu oleme oma avalduses välja toonud, mida me sooviksime seal teha, aga need kõik on hetkel veel tööversioonid,” rõhutas Kütt.

Vallale saadetud taotluses märkis Peeter Kütt, et kõnealuselt kinnistult mahasõidu osas on teemat maanteeameti Lääne regiooni Kuressaare osakonna spetsialistidega juba arutatud. Vastavalt läbirääkimiste tulemusele on koostatud ka eskiislahendus, mille alusel on Klotoid OÜ taotlenud maanteeametilt tehnilised tingimused kavandatava mahasõidu planeerimiseks.

Tallinna Kaubamaja omandas Kaarma vallas Sikassaare külas Tammemetsa kinnistu 2002. aasta detsembris.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

oktoober 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed