Ehitaja hoiab kanalisatsiooni arvelt kokku

Veetorustiku- ja sanitaarseadmete paigaldusega tegeleva AS Lavateir juhataja asetäitja Meelis Raismaa sõnul hoiab ehitaja kanalisatsiooni arvelt kokku ning pahatihti kasutatakse ka täiesti valesid töövõtteid.

"Eesti ehitaja vaatab kuidas kiiresti ja odavalt saab, aga see ei tähenda kanalisatsioonile hilisemas ekspluatatsioonis midagi head," rääkis Raismaa Aktuaalsele kaamerale".  Kõige suuremad probleemid ilmnevad buumiaja uusasumites.

Raismaa juhtis tähelepanu tõsiasjale, et pahatihti kasutatakse kanalisatsiooni rajamisel täiesti valesid võtteid: "Pannakse olulised sõlmpunktid kuskile betooni või põranda alla. Küll on läbivajumised, küll on torud lapikuks vajunud.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

september 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed