Tallinna lasteaiad saavad 120 000 eurot remondiraha

Tallinna linnavalitsus kavatseb homsel istungil eraldada reservfondist 120 000 eurot koolieelsete lasteasutuste avariitööde kulude katteks.

Selle summa eest plaanitakse teostatada kiireloomulisi töid kaheteistkümnes lasteaias. Remonditöid tehakse Neratuse, Kuristiku, Lindakivi, Kivila, Kirsikese, Sikupilli, Sõbrakese, Meelespea, Südamekese ja Terakese lasteaias ning lastesõimedes Päkapikk ja Hellik.  

Abilinnapea Mihhail Kõlvarti sõnul vajavad paljud pealinna haridusasutused põhjalikku remonti ning linn on otsustanud kaasata nende remonti ja edasisel haldamisel erasektorit. Tuleva aasta septembriks renoveeritakse PPP-projekti raames Kuristiku ja Läänemere gümnaasium ning Vikerkaare ja Kolde lasteaed. Kõlvarti sõnul võimaldab erasektori kaasamine paremini jaotada ehitustööde ja haldamisega seotud riske.

Projekti struktuuri näol on tegemist avaliku ja erasektori koostööprojektiga (i.k. Public Private Partnership, PPP) ehk erapartnerluse projektiga, mille käigus erasektor esindab avalikku sektorit avaliku sektori poolsete ülesannete täitmisel.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ermeesia otsib ENERGIATÕHUSUSE SPETSIALISTI

M-Partner HR OÜ

22. september 2017

Merko otsib SEKUNDAAROSA PROJEKTEERIJAT

Merko Ehitus Eesti AS

29. september 2017

Ehituse erilehed