Porivaiba rent algab 10 eurost

Kontoris võib porivaipade rentimine osutuda soodsamaks vaiba omamisest ning mugav teenus sisaldab nii vaiba maksumust, transporti kui ka pesu.

Porivaipade rendi ja hooldusega tegeleva AS Saarmas müügijuhi Tiina Laumetsa sõnul jääb teenuse kuuarve jääb tavakontoris, kus kasutatakse standardsuuruses - 1,5x2m vaipa, mida vahetatakse üks kord nädalas, 10 ja 15 euro vahele. 

„Vaiba vahetuse sagedus sõltub sellest, mis on firma ukse taga. Kas kontor asub 10. korrusel, kuhu sõidetakse liftiga, kus samuti vaip maas või asub see äsja rajatud põllupealses tööstuspargis? Büroomajade puhul hoolitseb ju sissepääsu esimeste vaipade eest maja haldaja ning sealt edasi on see rentnike asi,“ märkis Laumets.  Saarmas AS porivaipade valikusse kuuluvad erineva suuruse ja värviga vaibad. „Võimalus on tellida omale sobiv vaip, ka firma logoga, ent see käib eritellimuse kategooriasse. Standardvaibad on aga kohe laost võtta,“ lisas ta.

Lepingud sõlmitakse Laumetsa sõnul reeglina hooajaks või aastaks ning sageli ka tingimusel, et leping pikeneb automaatselt kui kumbki osapool ei avalda soovi lõpetamiseks.  Lepingusse märgitakse ka  käidavusest ja hooajast sõltuvalt vahetusintervall, mida on võimalik ka hiljem muuta.  „Me ei sunni kedagi kord nädalas vaipu vahetama, ettevõte võib ju suvekuudel ka paar kuud suletud olla,“ sõnas Laumets. 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

november 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed