Narva-Jõesuus teevad turistid puhta vuugi

Narva-Jõesuusse Vabaduse 72 kerkiva 63 korteriga Sunset Residence’i ehitaja Brave Capital OÜ esindaja Pavel Ivanov kinnitas, et Narva-Jõesuusse ostavad kinnisvara peamiselt Peterburi ja Moskvas turistid.

"Kuna siinsed hotellid on taas korda tehtud, on vene turistid taas seda kanti avastamas ja soovivad ka siia kinnisvara osta, et suvel paar kuud Narva-Jõesuus veeta. Vanavanemad ja lapselapsed saavad ju terve suve mere ääres olla," rääkis Ivanov.

Eelmine suvel ehitas firma 18 korterit, mis kõik ka mullu ära müüdi. Sel suvel on huviliste ja kontaktide arv Ivanovi sõnul kaks korda suurem. "Kliente oleks tunduvalt rohkem, kui maja valmis oleks, kuna vene inimesed ei taha korterit poolikus majas osta, kuid Sunset Residence valmib alles järgmisel aastal," märkis ta. Kuuekordsest Sunset Residence’st 63 korterist on hetkeks 22 müüdud. 

Lisaks on Narva-Jõesuus arendamisel üks endine hotell, kuhu tehakse korterid, kuid need on pisut kallimad: 2000 eurot ruutmeetri eest. (Sunset Residence’i ruutmeeteri hinnaks on 1200 eurot, toim.)

"Peamised ostjad on nende inimeste, kes on juba siia kinnisvara ostnud, sugulased, sõbrad ja kolleegid. Neile meeldib, sest Peterburg on lähedal ja tegu on turvalise kohaga. Loodame, et järgmine suvi on taas kaks korda rohkem huvilisi ja kliente. Mõtted liiguvad ka uute arenduste suunal," rääkis Ivanov.

Osale arutelus

  • Mariliis Pinn

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

november 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed