Kuressaare leidis lõpuks sobiva arhitekti

Kuressaare linnavalitsuse pikaajalised teise vanemarhitekti otsingud on viimaks lõpule jõudnud: septembris alustas ametis magistrikraadiga Liis Schults.

Selle aasta alguses tuli linnavalitsusel vanemarhitekti konkurss välja kuulutada mitmel korral, sest avaldusi sobivatelt kandidaatidelt lihtsalt ei laekunud. Alates septembrist töötab aga linna teise vanemarhitektina Kadri Randoja kõrval Liis Schults, kel on tehnikateaduste magistrikraad (cum laude) maastikuarhitektuuri erialal ja loodusteaduste bakalaureusekraad keskkonnakaitse erialal maastikuarhitektuuri spetsialiseerumisega (cum laude) Eesti maaülikoolis.

“Varasem töökogemus on uuel vanemarhitektil Pärnu linnavalitsuse planeerimisosakonnast, aga ta on tegutsenud ka eraettevõtluses näiteks väliruumi kujundajana ja maastikuarhitekt-planeerija assistendina,” märkis linnavalitsuse pressiesindaja Silver Saluri.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed