8. september 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Viimsi vald pani neli kinnistut müüki

Viimsi vallavalitsus kuulutas välja avaliku kirjaliku enampakkumise nelja vallale kuuluva väikese kinnistu võõrandamiseks, mis asuvad Naissaarel, Tammneemes, Randveres ja Miidurannas.

Viimsi vallavanema Haldo Oravase sõnul tegi vallavolikogu otsuse võõrandada neli  Viimsi vallale kuuluvat kinnistut, kuna vald neid avaliku teenuse osutamiseks kasutada ei saa.

Vald on teinud inventuuri Viimsile kuuluva vara osas ning leidnud, et kirjaliku enampakkumisega võõrandatakse järgmised kinnistud: Naissaare külas asuv Virbi kinnistu pindalaga 2991 m², Tammneeme külas Kase 2 kinnistu, mis on 699 m², Randvere külas Karukämbla tee 2 asuv kinnistu – 814 m² ning Miiduranna külas asuv 370 m²  Reidikai kinnistu,“  rääkis Viimsi abivallavanem Endel Lepik.

Karukämbla  krunt on ette nähtud 100% ärimaaks ning Reidikai kinnistu üldkasutatavaks maaks. Ülejäänud krundid on mõeldud puhtalt elamumaaks. Pakkumisi saab teha kuni 30. septembrini.

„Tammneemes ja Randveres paiknevad kinnistud on väikesed, alla 1000 m² ning on kõige mõistlikumal viisil kasutatavad naaberkinnistutega liidetuna. Miiduranna kinnistu on raskesti ligipääsetav, kuigi reidikaina eksklusiivne. Naissaarel on vallal olemas vajalik pind külakeskuses, põhjatipus paiknev kinnistu valla poolt kasutust ei leia. Maatükid saaksid eraomandis kindlasti parema ja efektiivsema rakenduse. Saadud tulu investeeritakse viimsilastele vajalike ehitiste rajamiseks-rekontsrueerimiseks. Näiteks peab Viimsis juba 2013. aastal uksed avama uus algkool, samuti jätkub teede ja kanalisatsiooni väljaehitamine," rääkis Oravas.

„ 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785