1Partner: Eesti ehitusmees enam tööl ei joo

"Võttes töömeest tööle ja uurides, et kas ta oskab ühte ja teist tööd küsis lõpus, et kas mees ka küprokit paneb," meenutas 1Partner ehituse tegevjuht Üllar Hinno kümne aasta tagust aega. "Mees vastas, et tööajal kindlasti mitte!"

Hinno ütles Delfile, et selle kümne-viieteist aastaga on ehitaja niipalju muutunud, et kui juhtub eelmise õhtu ürituste tõttu hommikul vähe raskem pea olema, siis objektile kohaletulemise asemel helistatakse ja võetakse pigem ise vaba päev.

Hiljuti kirjutas Helsingin Uutiset, et sealsed Eesti ehitajad kipuvad reeglitele vilistama ja töö ajal pahatihti paar õlut jooma.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed