Wesico Project ja Arco Ehitus võitsid 3,3-miljonilise riigihanke  

Wesico Project OÜ ja Arco Ehitus OÜ konsortsium võitis Suure-Jaani valla ühisveevärgi ja kanalisatsioonisüsteemide projekteerimise ja ehitustöövõtu riigihanke. Hanke maht on 3 287 690 eurot.

Tööd on jaotatud kahte ossa ja sõlmitakse kaks projekteerimis-ehitustöövõtulepingut.

Esimeses etapis rekonstrueeritakse ja rajatakse ligi 13,7 km vee-ja  isevoolse kanalisatsioonitorustikke ning ligi 211 majaühendust; rekonstrueeritakse neli puurkaevpumplat, millest kahele paigaldada veetöötlusseadmed; rajatakse kaks asenduspuurkaevu koos pumplahoonetega, millest ühele paigaldada veetöötlusseadmed; rekonstrueeritakse ja rajatakse kolm reoveepumplat, kolm reoveepuhastit, ehitatakse kaugjälgimissüsteem.

Teises osas on plaanis rekonstrueerida ja rajada ligi 12 km vee-ja  isevoolse kanalisatsioonitorustikke ning ligi 250 majaühendust, rekonstrueeritakse kaks puurkaevpumplat, rajatakse kaks asenduspuurkaevu koos pumplahoonetega, rekonstrueeritakse ja rajatakse neli reoveepumplat, kolm reoveepuhastit, ehitatakse kaugjälgimissüsteem.

„Koostöös Wesico Project OÜga oleme teostamas mitmeid samalaadseid projekte ning vee- ja kanalisatsioonitorustikke on rajatud sisuliselt kogu Eesti territooriumil," märkis Arco Ehitus OÜ juhatuse liige Priit Hainoja.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

september 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed