Tartu peatused ei pea bussidele vastu

Sebe saatis Tartu linnavalitsusele märgukirja, kus kurtis Tartu bussipeatuste teekatete halva seisukorra üle: asfaldisse on vajunud sügavad roopad, mis segavad nii reisijaid kui bussijuhte.

Uued, raskeimad bussid kaaluvad koos reisijatega üle 20 tonni, kuid ei Sebe Tartu linnaliikluse juhi Üllar Kaljuste ega Tartu linnamajanduse osakonna asejuhataja Andres Pool uskunud, et raskemad bussid suurt vahet teevad. Pigem on süüdi lihtsalt kange suvine päike ja vahel ka keskmiselt madalam konstruktsioonikvaliteet, kirjutab Postimees.

Peamiselt tekitavad roopad praegu probleeme reisijatele siis, kui sajab ja neisse lomp koguneb, mis võib ka väikesel kiirusel neid täis pritsida, kuid pikemas perspektiivis võib asfalt isegi busside põhjasid kraapima hakata. „Eks tuleb lappida, nagu on ka varasematel aastatel tehtud," ütles Pool.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

september 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed