Ajaleht: Eksitavaid fakte sisaldav uudis võib tennisekeskuse ehituse peatada

Eilses Saare päevalehes Meie Maa ilmunud artiklis rajatava Kuressaare tennisekeskuse kohta on asjaosaliste sõnul faktidega eksitud ja proovitud punuda olematuid intriige, kirjutab Saarte Hääl.

Kinnistu arendaja OÜ Saare Tennisekeskus omanike ringi kuuluv Vjatšeslav Leedo märkis, et pole välistatud, et halli üleüldse ei tulegi, kui hakatakse juba enne kopa maasse löömist lehes olematuid intriige punuma.

“Ma usun tõesti, et hall saab valmis ehitatud, aga ma ei saa midagi garanteerida, piisab mõnest tõrkest lehes. Kui see (tennisekeskus – toim) hakkab tekitama paksu verd, siis ma küsin, kas on seda üldse vaja,” vihjas Leedo eilsele Meie Maa artiklile, kus väidetakse, et uue keskusega koos luuakse ka uus tenniseklubi, mis omakorda olevat juba enne loomist pinnuks silmas seni Saaremaa mängijaid koondanud Sinneti klubi juhtidele, kelle nimesid leht ei avalikusta.

 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

september 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed