Kuulutuses ehitajaks pakkuja võib osutuda petturiks

Lehekuulutuse peale palgatud suvemaja ehitaja võttis vastu küll raha, kuid maja ei ole ta valmis teinud tänaseni. Ehitaja tunnistas Saarte Häälele, et tal on ehitus tõepoolest veninud.

“Mul ongi nüüd poolikud majaseinad ja aastaid maksta tulev pangalaen,” ütles Anneli (nimi muudetud – toim) Saarte Häälele, arvates, et võib-olla ta oligi rumal ja lasi ennast petisel ära rääkida, kuid ka sel juhul peaks tal ju olema õigus oma raha tagasi saada ja ehitajal tuleks oma tegematajätmiste eest vastutada. 

Ehitusmees kuulutab tänagi Saarte Hääle veergudel, pakkudes end ehitustöödele appi.

Kuulutuses oleval telefoninumbril vastab optimistlikult Gert-Erik Rudissaar, kes ei ajagi midagi tagasi, vaid tunnistab, et üks ehitusobjekt on tal tõepoolest problemaatiline. “Ma ajan need asjad korda,” lubas Rudissaar, tunnistades, et see on ainus objekt, millega tal on probleemid, kuid miks need on tekkinud, mees selgitada ei taha.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed