Bauhof muutis ärinime

Ehitus Service OÜ kannab alates 25. juulist 2011 uut ärinime Bauhof Group AS.

Bauhofi juhatuse liikme Mart Vau sõnul on Ehitus Service OÜ ärinime muudatus Bauhof Group AS-ks seotud ettevõtte järjest aktiivsema tegutsemisega  rahvusvahelisel turul ja loomulikuks jätkuks Bauhofi kaubamärgi arengule. „Ärinime vahetus ei too meie klientide ja partnerite jaoks kaasa mingeid sisulisi muudatusi - kõik senised kokkulepped jäävad kehtima ja ettevõtte tegevuses midagi ei muutu.“ sõnas Vau.

Bauhof on Eesti suurim jaekaubandusettevõte ehitusmaterjalide sektoris, omades kahtteist kauplust Eestis ning viit Leedus. Ettevõtte 2010. aasta käive oli 75,3 mln eurot. Ettevõttes töötab 660 inimest.

Osale arutelus

  • Jana Liivandi

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

september 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed