Maxima ostab kalli Tallinna krundi ümber maad kokku

Nelja aasta eest Maxima ostetud krunt Pirital seisab senini tühjalt. Nüüd loodab ettevõte ümberkaudsete vastuseisu murda lihtsalt nende krunte ära ostes.

Kaupluse ehitamise vastu sõdinud elanikud hoidsid ära sobiva detailplaneeringu kinnitamise, kuid 90 miljonit krooni maksnud Merivälja tee ääres paikneva krundi omanikud loodavad uue strateegiaga eesmärgile lähemale jõuda, kirjutab Eesti Ekspress.

Maxima põhjendab oste väitega, et tuli vastu elanikele, kes kartsid ebakindlat liivapinnast ja kaevetegevust, mis võib kahjustada nende majapidamisi. Pirita linnaosa vanema Tiit Teriku sõnul kavatseb Maxima veelgi krunte juurde osta ja need olemasolevatega liita.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

september 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed