Galerii: Linnahalli ümbrus tulevikus

Reedel saab tutvuda ja avaldada arvamust Kultuurikatla, Linnahalli ja mere vahelise planeeringu ruumiline lahenduse kohta.

Poolteist aastat tagasi sai Kultuurikatla ja Tallinna Kultuuriväärtuste Ameti initsatiivil alguse Kultuurikatla, Linnahalli ja mere vahelise ala detailplaneeringu ruumilise lahenduse otsimine koostöös arhitektuuribüroo Kosmose ja planeerimisettevõtte K-Projektiga.

Reedel kell 17 toimub avalik arutelu Kultuurikatla ruumides, kus tuvustavad planeeringut AB Kosmos arhitekt Villem Tomiste ning K-Projekti esindaja Tarmo Siimsaare, millele järgneb avatud diskussioon. Osa võtavad ka Tallinna abilinnapea Taavi Aas ning Tallinna Planeerimisameti spetsialistid.

Galerii

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

september 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed